Wednesday, January 18, 2012

Flaming Steamboat.

Di hari kejadian Mohd Rafi nak belikan purse ittew, Boss Mohd Rafi ajak makan2 dia belanja.

Since dia ajak makan kat Shah Alam area hicom tu. Akak pon mengambil kesempatan untuk berjumpa Huda kawan akak masa kat surrey dulu nak bagi cookies.

Gila punya lama aku berjanji nak bagi tak tak jugak bagi. **munafik sangat kau kannn??

So, ni baru la aku bagi. Sorry kerol. Sorry huda!

Ada sesapa kawan surrey akak yg baca blog akak ni tak???
Saja nak bgtau Huda is 8 month pregnant dan bakal melahirkan bulan 3 nanti. Nanti kita sama2 pegi tengok ye..

Nak tak Mader?.. Eh Mader, Zalanee add aku kat FB ko suruh kaaa??? **gituuuuu larik tajuk.

Eh, berbalik kepada Cerita perenggan atas, Boss Mohd Rafi belanja makan dihari jadi Mohd Rafi.


Budak kesayangan Apak dia nih, kalau nak suruh diam kasik dia makanan. Kalau makanan dia dah abes dia buat la perangai memanjat keluar baby chair tu.
Biskut fingers itu adelah makanan Pahat.

Harga buffet steam boat dekat Flaming ini adelah 26 hengget satu kepala.

Di hari kejadian akak sorang pompuan. Lagi 6 orang adelah lelaki. Mula2 akak nak pose2 amek gambar, tapi setelah theyolls mengutuk meja sebelah mengambil gambar ramai2 lalu terbantut niat suci murni ku itteeewwww..

Steamboat dia adelah biasa jah. Tak berapa sedap sangat. Akak lagi suka seoul Garden.
Makanan lain ok jah.

Akak dengan Mohd Rafi banyak makan dim sum dengan makanan goreng2.

Walaupon akak cakap akak tak nak bg hadiah. Tapi akak beli jugak hadiah uollss... Walaupon Mohd Rafi nan ado pon feeling2 bagi hadiah birthday akak.

So, akak beli la sling bag sebab dia sibuk kata nak pi indon sling bag dia tu kecik sgt nak sumbat barang.

TAPI... akak beli beg ni hasil dari duit dia jugak lah. Pagi tu dia bagi 100 hengget beli lauk. Ala...beli lauk untuk seminggu tak sampai 50 hengget uollsss... So lebihnya akak belikan dia hadiah, walaupon duit minggu lepas dia bagi ada lagi..

Clust tak akak?? Jadik housewife ni kena la pandai2 nyorokkan duit gittuuuuuu...

3 comments:

Anonymous said...

nnti ko bg tau la bler dia dah deliver.. eh dia bru bukak akaun baru la... dia pun bru add aku.. xde maknanya aku suruh dia. dia da pndah jauh

monstorious wife said...

ok.. clust zalanee bukak tutup akaun. Adekah gambar2 heart broken dalam FB tu ditujukan untuk aku??? **matila perasan

arnie said...

ki9te pun suke seoul garden.. setakat ni, xde steamboat yg boleh cantas seoul garden tuh..

iklan