Wednesday, January 18, 2012

Aku tetap nak melahar!

aiyooo uollsss...

Pagi2 akak bergossip dengan kawan akak pasal status FB MLM popular inieww..

Ala2, gaji 3k-4k tak cukup katanya, yang paling best dalam kurungan (Nauzubillah), kau mampoooo gaji 3k sebut nauzubillah..

Speechless sambil bergenang air mata akak baca okeh.

Agak2 kalau household income bawah 3k mcm akak yang layak memohon bantuan 500 ittewww apa agaknya dia sebut kannn???

Clustt kannn uolllssss??

Akak terasa miskin hina disituuuu...

status penuh sila ke fb akak ye uolllsss... Nak mampos reveal kat sini?

5 comments:

Izuan Kunang-Kunang said...

Sapa tu??? Keji taw!! Ada orang gaji 2k boleh je bela anak 4 orang!!

hOtMaMa said...

kan uols.. mak cam blh agak jek.. keji sangat statement ok.. org gaji below 3-4k pun mampu bagi makan anak.. tak de la sampai mintak sedekah bagai.. riak benar ko kaya raya cam tu kan.. sekali tuhan tarik balik kekayaan ko.. nk kata hapa..

monstorious wife said...

Izuan : kannnn?? takde pon sampai diorg sebut nauzubillah gaji 2000

kak lela : tau takpe.. xde pon sampai mintak kat dia duet.

mrs zach said...

hujung2 iols taww siapakah gerangannya. giteww..gigih iols google kak. *matilaa*. terus bagi nama pada kerabat lembaga hasil..tgh cari kawan keje lembaga zakat plak. meh kita tgk berapa portion kesyukuran yang dia share dgn negara dan ummah. *hah..kepochi tahap mak nam iols*

cc said...

beliau kaya tapi tidak membayar cukai (sumber dipetik daripada orang LHDN sendiri)

iklan