Wednesday, August 19, 2015

Bersiaran dari Lincoln

Hellooo...akak dh register uni 3 minggu. Kekdahnya jumaat dpt visa, isnin beli tiket. Khamis terus amek flight ke UK

Akak feeling2 senang lah cr rumah kat sini,. Tapi nan hadooooo

Ni akak tgh tumpang rumah org. Kalau akak nak citer pasal house hunting ni tak habes 10 muka surat. 

Btw, khamis akak sampai. Jumaat teros meeting. Lps tu terus sv decide suh tulis paper IEEE hokayyyyy. Tak agak2 sv aku punya target kannn.

Tapi akak pi opis sampai pukul 1 atau 2 jah. Lepas tu pi jumpa agent. Pi cari2 rumah sewa. No avail.

Later. Akak tetiba malas nk type. Sawan malas.

Sunday, June 14, 2015

Update

Hii... akak masih di sini.
Akak bukan apa kat kampung tu line internet mcm lahanat.

So sesapa nk order kueh raya ni no akak. 0182807586

BA nyahhh : Mak whatsapp kau x dpt. Sbb dh tukar no kah??

Tuesday, May 5, 2015

Dilema penjual juih.

Sapa nak order cookies?

Tahun ni akak buat choc chip dengan tart je. Awas! Tart pon tart cetak sbb tukang tekan tart gulung iaitu Laki akak duduk seri kembangan while akak duduk johor.

Harga akak tak decide lg. Akak confuse ni disebabkan gst semua harga naik. Of course la kueh akak xde gst uolss. Akak kena survey harga choc chip, butter, almond dan balang dulu.

Kalau x berapa affected akak kekalkan harga rm25 sebalang. Masuk tahun ni dah 4 tahun harga sama uollss.

Order2 tersebut untuk sebelum puasa insyaAllah sebab akak akan stay KL beberapa hari untuk urusan visa. Alang2 akak deliver kueh2 tersebut.

Macam biasa whatsapp.. Eh korg dh ada kan no akak?

Thursday, April 23, 2015

Cuai!!!!

Kisahnya kecuaiaan akak akan melibatkan visa sebab tak tengok betul2.

Adoiiiiiii

ni kalau akak x dpt pegi balik UK akak pasrah dalam redha je lah.

p/s cari kerja lain plisssss

Wednesday, April 15, 2015

Waiting is stressful!!!

Sapa suka menunggu kan?

Tapi masalahnya kau tunggu 5 bulan apa kejadahnya?

Agak2 kalau aku enroll uni baru dah siap 1 paper.

Bloodyhell!

iklan