Monday, October 19, 2009

Back to square one..

Akak dah ok uolls.. Dah tak sedih pon..

Kan akak dah cakap kejap sajork akak nih...

Hari sabtu akak telah buat edisi TERJAH RAYA bersama ILoT dan FIZA di Shah alam..

Yela uollss.. akak nih bukannya selalu datang Shah alam tuh.. Merasa akak pose2 raya rumah kawan2..

Tapi malangnya kawan akak semua balik kampung uollss.. Keji sangat mcm tau2 akak nak dtang TERJAH..

So, yang available dan menjadi mangsa akak dgn fiza ialah UMYRA!!

clap!clap!clap!

Dah la kan, akak pegi shah alam lupa bawak baju kurung jua seluar jeans mahupon seluar slack atau any decent pants ke hape..
Yang aku bawak banyak2 ialah seluar track.. Kau ado raya rumah orang pakai seluar Track??

Yang penting rumah UMYRA tuh best ada swimming pool 7 meter dari rumah.. **akak ukur okeh!!! Lepas tuh akak dan Fiza dengan tak malunya mengabeskan KEROPOK dia sampaikan dia kuarkan lagi satu telap..

Time Kasih UMYRA@KHaiRiaH yang sudi menjadi tuan rumah terjahan kitorg!!

Pastu esoknya pegi KENDURI KAWEN AYU pon pakai suar Track.. Vollllehhhhh?? Malu gila akak uollss... org lain semua pakai baju kurung.. Kalau ado fashion police kat majlis tuh mesti akak kena tangkap!

Matila kau kan dah tak meroyan tapi sewel puiler..

Tetiba akak rasa malas nak type gituuuuu... Sambung esok!! ***teksiii!!!!

2 comments:

Khairiah Umyra said...

kak ilot & kak fiza..thank u la uols sudi datang ke rumah iols. disebabkan tamu pakai sluar track je, iols pun hentam la pakai sluar tido bunge2. kot uols pakai baju melaram, sah-sah iols lari masuk bilik tukar baju. sorry la ek..keropok je yg ado. nak goreng mi..tapi terjahan uols terlalu pantas, iols tak sempat bertindak. next year dtg lagi ok.

monstorious wife said...

Khairiah : jangankan next year. Raya haji kang weollls datang.. Hahaha..

iklan