Monday, October 19, 2009

its all about the money... its all about dumb..dumb..

Suka hati aku la nak nyanyi mcm tuh..

Anyway, I found much better spectrogram code than provided in MATLAB. Click here:

http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/1553-spectrogram-short-time-ft-log-magnitude

Rasa nak cium orang yang upload code tu.. Bolehhh... **matila kau..

Oh.. ari sabtu akak telah di import fiza untuk tolong dia masak. Akak tak masak pon uollss.. Akak cuma jadi asistant sajork.
Fiza kan pose2 nak buat open house kaedahnya..

Kelassss sangat open house fiza.. Sehari sebelum open house baru la beli rak dapur, beli TV,baru pasang dapur, baru beli gas... Kau ado macam tuh..

Fiza memang Ratu Last Minute ye uolllsss... Nasib baik tetamu semua kawan2.. sambil diorang datang makan.. sambil suruh buat kerja..

Walaucemanapon, open house rumah dia tetap sukses!!.. Weh jangan lupa mintak resepi kat Shah resepi Fruit Tart yang sedap tuh!!

Akak nan ado amek gambar sebab akak bukak tuan rumah.. Motifff aku nak over amek gambar.. Lagipon iolls mesken hina nan ado camera.. Henpon pon cuma ado skrin color hijau sajork.. Tapi ado lampu picit okeh.. Tu yang akak bangga sekali.. **matila..

Akak tak berapa sehat sangat ari tu. Demam kejap baik kejap tak. Telan UPHAMOL mcm tak berkesan walaupon murah kaedahnya.. Tekak saket gituhh..

Balik rumah check kat cermin rupanya ada ULSER kat tekak.. Kau ado ulser kat tekak mcm akak???

Tiap2 bulan okeh ado ULSER kat tekak membawa kepada demam..

eh...eh... tetiba akak nan ado idea nak type.. byeee!!!!!!!!!!!

2 comments:

CikGaban said...

minum air banyak banyak kak.kalo boleh tahap yang pegi toilet 10min sekali.buang panas kaedahnya

monstorious wife said...

memang pon minum air banyak nih..

iklan