Friday, October 16, 2009

Mourning....

Thanks komen2 kat entry bawah..

Sumpah aku nak reply semua komen tapi bila baca komen2 korang air mata aku turun laju dah mcm air terjun..

Aku dah sasau. Blog sendiri pon aku tak boleh baca nanti aku nanges mcm orang hilang laki.. Eh, memang aku hilang laki pon..

Dah la mixer aku rosak. Tak boleh nak buat kek dah..

Serious... masuk rumah sendiri pon tak boleh.. Nanti terbayang2 je Mohd Rafi...
Haaa.. ni aku type nama dia poon aku nanges.. Apa kejadah la aku nih..

Takpe la..aku rasa aku mcm ni kejap je.. Dulu masa arwah bapak aku meninggal pon mcm ni jugak.. barula aku tau perasaan mak aku cemana. Ni baru laki aku tinggalkan kejap je, kalau setahun??

Dah... aku tak nak teruskan entry nih. Nanti aku nanges. Period!.

p/s: thanks to fiza and cd owner sbb dah occupy masa aku arini. Kalau aku duduk sorang2 mesti dah mcm orang gila..

3 comments:

Anonymous said...

Sedap ikan putih ko, tapi isi die sikit. sorry aa aku perabihkan lauk ko. hahahah. Asam keping? hmmm...

CD Owner...

datin cik sal said...

mak hadir ke blog hang!! tu diaa.. sesi melawat pelangut-pelangut mak!! kan.. dosi naik pangkat dr puteri UMNO ke permaisuri UNO!!**matilaakak!! hey nyeh.. mak suka kao pose memasak... lets bagi mak resepi laksa penang.. mak arityu buat laksa jadi tom yam.. babi tak?? mak buh daun limau asam bagai dlm laksa mak.. sebab mak suka masam2.. tapi tetiba jadi tom yam!! sentip tau!!

monstorious wife said...

cik sal : Mak sembah ratu kat uolls sanggup datang blog mak gituhh..
Motiff mintak resepi laksa??
Kau pegi sajork ke blog Rizalman. Dia ada pose2 bagi resepi laksa.. Motiff tak kenal rizalman yang buat baju siti ittew??

iklan