Thursday, October 27, 2016

Gay and married.

Well, selalunya akak reserve my comment on this. Tapi akak rasa akak patut bagi komen jugak.

To tell you the truth, akak ramai je kawan2 yg bengkok. Tapi seriously I dont judge them sbb dia sendiri pun tau benda tu memang salah.

Yang akak tak berapa suka adalah, bila kau tau kau memang bengkok. Kau kawen dengan perempuan untuk cuba2. Kau nak tau 'mungkin kau ada perasaan dengan pompuan??'

Which in all cases actually memang nan hado!

So kau jangan nak judikan masa depan dan perasaan pompuan tu demi kepentingan kau.

Ada lg kes, kau kawen sebab nak tutup mulut orang. Lepas tu kau abaikan bini kau. Kau x nak lepaskan dia. Kau ingat bini kau tu apa?

Sorry ye, akak nak nasihat kat adik2 yg bengkok mahupun dua alam. Jangan jd selfish.

Kalau dah terkawen and confirm kau xde perasaan kat pompuan tu tolong lepaskan sahaja.

Kalau kau nak tau tanda2 cik gayah sila pm hakak. Sekilas ikan dikolam hakak tau okeh adik2 ke bukan... Bolehhhhhh?

Note : entry Newcastle nnt akak karang. akak malas lah.
Note2 : nuffnang akak bertambah 2 hengget sejak bulan lepas. Pitammmmmmm.

No comments:

iklan