Tuesday, September 27, 2016

Pompuan psycho

Hi uolss..

Akak busy lah last week. Benchmark kebusyan akak ada lah akak tak sempat tgk citer korea. Bolehhhh?? Last week meeting dengan sv 3 kali. Tadi pun meeting dia kata dia suh be careful dgn wording akak dalam paper. Katanya banyakkan baca paper technical.
Ye la. kau suka hati je tulis grammar tunggang langgang.

Skrg akak tak sempat sgt tgk citer korea. Ada 1 2 je akak follow. Tak kuasa tengok semua. Tu pon citer 'W-Two worlds' dah habis. Cerita ganti dia tak best sangat. So kalau ada masa je lah aku tengok.

Update pasal anak sepupu akak yg cancer mata tu. Dia dah kuar sepital. Kuar2 bagi duit kat mak dia suruh beli beg. Sedih pulak akak dengar.

Lepas tu akak pun paranoia nih. Sakit sikit terus google 'tanda2 cancer' . Nauzubillahiminzalikkk

Aritu breast sakit sengal2. Terus check lump. Pastu google2. Psycho eh?. Padahal esoknya period.

Mohd Rafi malas layan akak tau. Sebab bukan2 je.

 Nah akak letak 1 je gambar recycle dari FB sebab akak malas nak transfer gambar.

Nih slides utk conference tak siap lagi. Menyampah betul buat slides guna latex. Guna powerpoint x boleh ke ha?? Akak ikut perintah sv ok. Dia kata Latex, maka Latex la kau buat.

3 comments:

arnie said...

Conference kat mana kak? Sv fully sponsor ke? Bestnye.

monstorious wife said...

Conference kat Newcastle. Guna duit University. Memang ada peruntukan untuk pegi conference. Diorang dah bookkan pun train ticket and hotel. Holiday inn gituuuu.

arnie said...

bestnyeee... kat um ade jugak. tp rm900 je.
jd setakat boleh pergi local atau negara berdekatan jela.
tp skrg pun, dah xde.

kpt pun ade bagi jugak.
tp kite tak guna.
sbb nanti mase nak claim thesis, dpt elaun thesis penuh. RM6k. hehehe..

sbb sume duit uni, dah dikurangkan beberapa juta untuk diberi ke pjbt perdana menteri.
abaikan jela. sakit jiwa kalau pikir mangkok tu masih jd piem.

iklan