Thursday, June 23, 2016

Tangan gatal nak mengukis

Hi uollsss...

Akak ala2 gian nak mengukis, sbb tiap2 tahun spend waktu terluang buat kueh org kann.. tahun ni akak buat pastu bagi org makan. Kira sedekah la lgpun bukan ramai sgt kat Lincoln ni kalau nak meniaga.


Kann akak siap beli chocolate Callebaut online lagi kat chocolatetrading. co
Memang bagus service diorg. Order, pastu diorg terus pack and pos malam tu jugak. 2 hari dh sampai sebab diorg pakai standard delivery jah. Akak beli 3 jenis. Milk, white and dark for Gbp20.32 lebih kurang RM120.

Pastu akak buat la choc chip cookies kat SV akak. Pastu kan dia pi tanya..
'You have time to make cookies, how about your matlab work??'
Speechless hakak. So hakak bgtau dia apa kerja yg akak dah buat and tunjukkan dia. So dia ok. Dalam pada dia dok tanya2 tu, hari tu je dia dah habiskan setengah balang sorg. Padahal akak suh dia share with your family pastu dia kata 'No way, I can finish this alone'

Gituuuuu.

Ok lah uolss kerja akak utk minggu ni dh siap. Nasib baik jadi simulation akak. So akak happy.

Byeeee.

6 comments:

feeza_nwa said...

wei...pos lah 2 balang kat aku...nanti aku bayar..hancur pun takper..
tapi aku nak request sebalang letak choc chip campur2, sebalang lagi white choc chip only..
pleaaaseeee...hehehe

mrs zach said...

kahkahkah..SV uols tu sinikal juga kan. nasib baik uols dah stand by report matlab yang jitu. kikiki. next time kalau nak bagi dia pape, mmg dah kena stand by in progress report..khen..

arnie said...

hahahahaha.. sempat die tanye pasal keje akak.. scary nye.
nasib akak dah siap. keh keh keh..

ala.. kalau biskut akak tu, kite selalu beli banyak sbb mmg seorang makan sebalang. heh.

monstorious wife said...

wei Fiza..kau dtg la sini aku buatkan. Haha

monstorious wife said...

Thank arnie..
Ha ah. Dia mmg mcm tu. Ni tgh2 malam pon dia msg tanya kerja. Tapi bagus jugak mengelakkan perasaan malas. hahaha

monstorious wife said...

Tula pasalll uollss..kalau jenis tak buat kerja memang krikkk krikk krikkk depan sv.
To kherr

iklan