Monday, June 13, 2016

Ramadhan 2,3,4,5,6 dan seterusnya..Boleh tajuk mcm ni?

Hehe...
Akak kan malas pulak tetiba nak update selalu. Pastu malas nk masok gambar.

Mcam biasa, sbb sini xde baazar ramadhan. Kena la hari2 masak. Gambar semua akak dh delete dlm phone sbb menyemak je kan. Uols tgk je lah kat ig akak.

Menu biasa2 je. cuma puasa ke 4 camtuh akak masak nasi ayam.

Gambar ayam tu legam pulak. Lantak lah kan sbb letak honey banyak sgt. Tp x hangus pun. Ni bungkus2 nak bagi orang. Berkongsi rezeki konsepnya.

Sebab hari khamis sampai ahad Mohd Rafi kerja. So hari2 dia bawak balik makanan indian. Jadi akak pon x kuasa lah nak masak dah. Sbb nanti membazir uolss. Cuma dia bawak balik hari2 kari. Pitammm hakak. So semalam akak order burger n chips kat justeat.co.uk

Lepas tu, akak kan ratu frozen. Mana2 lauk x habis akak frozenkan. Time malas kau keluarkan je lah lauk tu.


Buku nota conteng2 meeting dah habis. Sept to june 2016. Buku ni pon amek kat store je free mintak kat Jen(pegawai kat sini). Pastu mintak lagi 2 buku. Chapter 2(untuk results sahaja) dah conclude. So minggu ni masuk chapter lain. Chapter 2 tu lama gila okeh. ada dekat setahun baru conclude. Maka aku pon risauuuuu takut la x sempat. Akak pon malas nk tulis sgt pasal phd dlm ni kang org kata aku poyo mcm dia sorang buat phd. Camtuhhh...

Igt tak akak ckp akak dh 3 bulan x period sbb pakai implant. (memang side effect irregularity mens. (period)). Tiba2 hari sabtu period pulak. Akak baru feeling2 nak puasa penuh tahun ni. Xde rezeki lah nampaknya.

Sabtu and ahad tu aku suh Pahat puasa. Aku ckp 'nanti bila ibu makan, Pahat makan.'

Lepas tu akak tgh makan tiba2 dia turun bawah. So dia pon mintak buka la. Pitammmm. So akak bg lah dia buka. Masa tu pukul 3.30pm. Ok lah kannn. Belajar2

oklah uols. nnt akak sambung. byeeeee

1 comment:

mrs zach said...

kahkahkah..syarat uols tu tak boleh gunapakai time period ok. kan terus pahat buka 3.30 jugak.

iklan