Thursday, May 12, 2016

Baju raya yang ilot suka.

Sementara tggu sv akak komen result simulation, marilah akak update blog. Padahal boleh je sambung draft thesis kannn.. Demi peminat hakak yang ada 4 orang diluar sana akak gigih juga menaip.. Pitammmmm sgtss!!

Uols tau kan akak kedekut nak beli baju raya mahal. So akak cuci2 mata sahajork. So ini adalah antara baju raya yg akak suka tengok. Sesuai dengan jiwa hakak gittewww.





Yang first ni from Nurita Harith from Fashin valet akak suka design n color dia soft je. Harga RM719. Ada lagi satu design akak suka color biru munge2 tapi dah sold out. Kalau tak sold out pun kau tak beli kannnnn??


Design berikutnya semua dari Minaz. Harga reasonable akak rasa from RM229 to RM259. Tapi masalahnya preorder ya, and sampai middle of june. Memang tak la akak nak beli sebab memang confirm tak sempat pakai raya. So akak cuci2 mata sahajork.


Eh akak tak tau la kenapa gambar ni kejap ke kiri kejap ke kanan. Uolss nampak je kannn?? Akak koser la pulak nak godeh2 lagik.

Lain2 akak x minat sgt design diorg. Banyak yang design sama cuma color atau motive corak je lain2.

Uols dah beli baju raya ke? Akak rasa tahun ni akak pakai baju tahun lepas je lah. Jimatttt.

2 comments:

mrs zach said...

iols feeling nak design sendiri la kan baju raya tahun ni. katanyaa. namun, nan ado tailor sudi terima. sahih la baju laki beli kat jakel..baju iols beli kat pkns shah alam jah

monstorious wife said...

hahahahaha...biasala kann verangn dulu ujung2 kelaotttt.

iklan