Tuesday, April 12, 2016

update!

Gambar sebagai hiasan juga...

Cakkkkk!!! Tetibah kau rajin updet blog kennn

Akak ngantuk ni uollsss. Sv dah suh start tulis thesis tp akak xde mood nak tulis. Bolehhhh? Baru buat skeleton sahajork.

Maklumla skrg dah dekat pukul 5 kennnn... Mula la kau lemau2... Matilah nakkkk!

Akak nak citer pasal si Farha ni. Dia baru pandai jalan yee.. Umur 1 tahun 5 bulan. Tu pon jalan jatuh2. Lepas tu kan perangai diaaaa memang sabo je lah hakak kauuuuu!
Hobi dia memanjat almari solek pastu main lipstik. Dia x sampai sebenarnya almari tu. Tapi dia amek beg pampers dia panjat atas tu. Bijakkkkk sgtsssss. Lepas tu sekarang makan x nak suap ok. Nak makan sendiri. Kekdahnya dia makan nanti bersepah satu dapur. Dah la rumah akak lantai carpet memang x kuaser aku nak membersihkan.



Ni video pahat membaca. Dia pandai baca sikit2 je. Sebab dlm reception ni diorg ajar begitu. Counting n subtracting pun baru ajar sampai 10. Aku pulak yg bagi dia tution kat rumah ajar lain.

Dia baru naik cuti easter 2 minggu. Gembira okeh pi sekolah. Kalau tak pagi2 bangun sibuk nak pakai baju sekolah padahal tengah cuti.

ok lah uols. Akak rasa akak kena bancuh kopi sbb mengantuk. adekah sebab aku makan sandwich free banyak sangat tadi??

Bye.

No comments:

iklan