Thursday, May 22, 2014

Apakah maksudnya ittewww?

Sv hakak memang rajin pagi2 ketuk bilik aku tengok apa aku buat. Pitammmmss

Td pagi dia dtg discuss pasal project. Pastu plan nak tulis paper dengan upcoming result simulation yg bakal aku buat ni. Skrg cuma ada preliminary result. Kena applykan kan real model pulak.

Pastu akak risau la pasal annual review. Dia kata xde pape pun. Just tulis report. Report pun xde format ikut sv masing2. So dia suggest akak write in the form of paper sbb dia kata senang nnt nak submit kat conference or journal tinggal copy paste.

Pastu dia cakap:
'I dont know, if i were you I already have 1 paper published by now...'

Ha...apakah maksudnya itteeewwww...

Sila lah tekan gear 4 siapkan simulation.

Tapi mcm biasa lah akak ni hot-hot chicken shit.

Semalam Pahat ada hearing test. Dekat Hove. Agak jaoh la dr rumah akak, naik bas sejam. Kena tukar 2 bas.

Hearing test tu senang nak mampos. Akak rasa korang2 boleh je buat kat rumah.

Caranya, dia ada mainan masuk-masukkan barang tu kann

contoh ada 8 barang untuk dimasukkan. So dia akan tunjuk yg Pahat kena tunggu bunyi baru masukkan dalam gelung. Mula2 bunyi tu kuat, lama2 makin perlahan dan perlahan.

Pahat's doing well. Dia kata since dia x buat mistake, maksudnya dia boleh dengar even though bunyi yang sangat perlahan. So dia check telinga, dia kata ok xde masalah.

So dia kata x perlu buat audio test, and x perlu datang lagi. Cuma kena pegi speech theraphy je.

Alhamdulillah. Sbb akak pun malas nak pegi klinik tu lagi sebab jaoh lah uolllssss.. Speech therapy kat klinik sini je. Dekat.

Ok. tu je. Bye. Akak busyyyyy

No comments:

iklan