Wednesday, May 28, 2014

Hot-hot chicken Shit sgtss

Haish... simulation akak dh siapkan. Tapi preliminary la. Belum imply to real model lagi. Masaalah akak adalah,
Akak begitu malas untuk mengarang.
Dah la grammar tunggang langgang.

Nasib baik la Latex ada template siap2 untuk conference paper.

Eh, aku jumpa member phd from iraq. So tya dia brp words kena buat. Dia kata 10k. Biar betul? Tanya lagi sorg member dia kata xde specific template. Depends pada sv.

Pening kepala hotak aku. Dalam website xde pon tulis kena brp words. Whatever. Akak ikot cakap sv sbb sv yg bg markah kennnnn.

..................................................................................................................

Next story. Semalam pi check up 17 weeks. Lagi 2 minggu scan untuk 20 weeks. Lepas tu 28 weeks baru ada lagi check up.
Aku tanya la midwife tu apsal lama sangat jarak check up tu? Dia kata sbb aku low risk, xde masalah.

Pastu aku tanya dia. Kalau nak homebirth deliver kat bathtub biasa kat rumah tu boleh ke? Dia kata memang guna bathtub kat rumah tu. Kalau nak homebirth nanti kena bgtau dia. Nanti org dtg rumah tgk sesuai ke tidak.

Eh, akak suka lah sbb x tau nak suh sapa jaga Pahat time aku deliver. So kalau deliver kat rumah je ok la, x yah susahkan org jaga Pahat.

Tapi laki akak x nak. Nak pi spital. Akak x kira, akak nak homebirth jugak. Sama je kat spital pon guna bathtub jugak, cuma lagi besar je.

...........................................................................................................

Next, akak tgh serabut, byk masalah dtg menimpa. Malaih nak citer kat orang.

bye.

2 comments:

Me, Myself and I said...

kita baru je hantar 2nd draft semlm.. pttnya dlm website kata nk 10k words, tp sv kata jgn byk2.. so end up 28 pages (termasuk references) je..sbb tak pandai nk buat ayat sgt..byk copy paste ayat org yg cantik2 je.... hopefully takyah tambah or betulkan apa2 lg.. huhuhuhu..

monstorious wife said...

Haha..Ainor, baru je td member bagi link. Memang 10k pon. Terpaksa derhaka dgn SV. Nasib baik dh ada report2 sebelum ni boleh copy paste, tp tu pon baru berapa 4k. Mana nak cekau 10k words tu?

Terus migrain!

iklan