Sunday, April 27, 2014

6th anniversary.

Anniversary akak dan mohd rafi adalah 6.4.

Tapi kaedahnya uollss akak lupa. Laki akak pun lupa. Howww?

Hari khamis 10hb baru akak teringat, Eh, arini 10hb, bukan ke annivesary 6.4?

Kannnn? Dah tua2 dah lupa. Akak pun ala2 dont bother gituuu.

Akak cakap dengan Mohd Rafi, 'Bang, I rasa i nak anak 2 je dah la. Maximum pun 3. Tak larat la tua2 nak mengandung nak layan loya2 pening2 lagi'

Sekarang dah 13 weeks alhamdulillah dah kurang sikit. Hopefully boleh focus kat phd. Aku pon risau la asyik loya2 pening2 nak buat keje pon x boleh. Harap2 sempat siapkan 1 project before deliver sbb sv plan nak hantar pegi conference kat Malaysia. Aku dengar kat Malaysia akak kena bayar sendiri pon akak sanggup uollss. Gituuu... Doakan akak berjaya gituuuuu..

Akak rasa bersalah sbb sv akak baik memahami tp kejadian pregnant loya2 muntah2 x disangka. Progress pun slow. Haih.

Akak plan nak cuti 3 bulan maternity. Lepas 40 hari pantang nak balik Malaysia cuti bawak baby. Dah alang2 nak cuti tu. Tapi kena discuss dgn sv dulu cemana boleh ke x.

Tu semua cuma plan je.

Pastu x tau caner visa baby. Akak confuse lagi.

1 comment:

arnie said...

Selalu zikir ni kak, "Allahumma yassir, wala tuassir" Ya Allah, Permudahkanlah, jgn disulitkan..

iklan