Monday, December 2, 2013

Tak Suka Sudah!!

Apa lah kan org kita ni kalau x suka dok lah komen2 yg x memberansangkan.
Lepas tu perli2 kat fb.

Konsep akak mudah. Fbn instagram emak private. Org yg emak suka emak approve. Setakat ntah sapa2 koser nk approve. Kawan sekolah pon emak malas approve.

Yela, emak perangai bukan elok mana. Kang jd bahan gossip sekampung jah.

Biasanya kalau yang suka update bukan2 emak belum tahap Block lagi. Emak Hide All jah.

Lebih2 lagi yang suka setiap 10 saat promosi bisness. Merasa!
Tapi kalau promote makanan emak suka. How?

Ala, kan fb kau. Suka hati kau lah nk pilih utk view apa kaedahnya. Dari kau sakit mata akhirnya sakit hati pasti terngumpat dpt dosa lebih baik kau hide kan sahajork. Settle masalah.

Tapi biasa lah kdg2 emak pun suka bergossip kan?

xde maknanya gossip secara berhemah atau x. itu semua propana metana betana. Dah nama pon gossip mmg la x berhemah. Kannnnn.... sejak bila pulak gossip dpt pahala?

Type guna henpon. Annoying. Bye

1 comment:

arnie said...

hahahhaha... samela kite kak.. kalau tak suke, kite hide jek org tuh. byk benda lain yg nak dipikir lagik.

iklan