Wednesday, September 25, 2013

Here in Birm.

Sorry for the lack of update. Actually 2 3 mggu busy dengan packing and pindah rumah. Lepas tu kat kampung xde line internet sangat. And busy naik turun mara mintak agreement. Akhirnya petang 19 sept tu pkl 5pm baru aku dapat agreement. Tu pon dah bersyukur sangatlah padahal duit lambat lagi nak masuk. Esoknya aku gi Kl naek bas. Berlari lari pegi matikan stem. Mintak pengsahan account kat Cimb. Lari ke mara lagik. Masa tu kaunter pun dah nak tutup. Alahamdulillah sempat sampai.

Harap2 xde problem lah dengan agreement. Kalau tak matila aku kat sini bawak duit sikit sahajork.

So after 28hours of journey. Akak sampai Birm rumah Cik Sha. Mungkin esok atau next week akak pegi brighton. Sebab university accomodation yang akak apply tu boleh masuk starting 1 oct.

Ok lah. Will update later!

No comments:

iklan