Monday, July 8, 2013

Trust issue and Mari menderma

Salam uolllss..

I think i might have problem with trusting people.
Dia i mention ada customer order in large amount kan?
So akak dok buat2 kueh...Last2 Mohd Rafi tanya,

Sapa order ni?
-Ada customer order banyak

U kenal ke?
-Tak kenal

Pernah jumpa ke?
-Tak pernah jumpa

Tau ke dia duduk mana?
-Tak tau

U x pernah jumpa dia I takut kena tipu je...

Whatttt?? terus akak terfikir...Betulla jugak kan??

So end up I ask the customer the same thing. And the thing is every one is sensitive for certain part.

So, the customer end up cancelling the order.

No, it is my fault. So if you reading this, I apologize from the bottom of my heart.

Dont worry, cookies2 yang akak dah buat tu tidak lah menjadi sia2. Sebab akak dermakan kerumah anak2 yatim. Memang niat macam tu dari awal. Alhamdulillahh... its for a good cause.

Actually, may be ada silver lining on every cloud. Agaknya nak suruh akak pegi tarawikh bulan puasa ni dari sibuk menggentel kueh.. Kannnn??? Kalau tak mau manjang busy jah x pegi tarawikh... Ok la tu kan ada jugak faedah.

So good news is, COOKIES RAYA OPEN AGAIN!!


Harga mcm biasa semua RM25 perbalang
Kalau nak choc chip version kecik 240g RM15.

Thankssss!!!

No comments:

iklan