Friday, July 5, 2013

Kuceng belaan dan anak emak.

Hellooo uollss akak ni bukannya suka kucen sangat.. Tapi akak kesian pulak tengok kuceng beranak 2 terbiar kat opis nih.

So akak beli lah makanan kucing (Adult) yang 2kg terus tu. Tapi kan baru2 ni kuceng tu beranak.. So anak2 kucing tu pon makan. Howw?? Boleh ke aaa? Sebab tu Adult punya..

Nanti kalau akak xde sapa nk bagi kuceng tu makan meh? Merasa lah akak tinggalkan makanan dia siap2 kat opismate akak.

Akak bukan apa, akak teringat pulak Pahat suka kuceng tu yg bagi makan. Pastu kesian pulak kuceng2 tu sbb selalu sangat tengok National Geographic tu kaedahnya..

..................................................

Kan hari2 rumah akak berbau choc chip. Tukang habeskan chocolate tu siapa??

Pahatttttt...

Aku baru buat separuh tray dia makan dah 3 genggam. Pitammm sangat!

Aritu kena babab dengan emak sebab berak sepah2... Sebabnya dia ralit sangat main henpon emak tengok kartun.

Pastu dengan babysitter manja kemainnn nak kena sayang2 peluk2 kalau x merajuk.. Ngengada sangatttt...

Sebab babysitter tu dah jaga baby baru. Tu yg dia feeling2 merajuk..

Ni nak tido...Adik aku Temok kata Pahat gedik, amek gambar senyum2... dengki sangat.

Gambar kat hotel Cititel Penang sebelum pegi wedding Aisar. Ni kalau emak rajin emak blog.

With final year student masa FYP presentation. Now dah graduate budak2 nih.

Matilakannnn kejap lagi cik Sha maki mak gambar2 recycle dr FB...Ala...emak sedang2 malas nak transfer2 gambar...

Ok. Byeeeee

No comments:

iklan