Monday, July 8, 2013

Alhamdulillah...everything for a good cause.

Helloo uollss..

Tadi akak pegi Rumah Anak Yatim Darul Izzah kat Bangi untuk menderma cookies2 yang akak dah buat tu.

Mula2 call dia tanya boleh ke tak. Dia kata boleh. Ok kitorg proceed pegi sana.

Pastu ingatkan nak melawat adik2 kat situ tapi diorang ada yang pegi sekolah. And ada yang baru nak pegi sekolah.

Tambahan pulak asrama tu hanyak menempatkan Lelaki sahaja. Kanak2 perempuan di cawangan Temerloh.

So kitorg borak2 dengan penjaga dia je lah.

Yang pakai baju oren tu penjaga dia.

Alhamdulillah, at least cookies2 tu dont go wasted. Whattt?? Kenapa aku nampak mcm pregnant dlm gambar ni??

Fineee...esok gi jogging! Eh, tapi dah nak puasa. So howww??

Note : Cookies order still open. Msg/whatsapp 0182807586

Bye...Thanksss!!

No comments:

iklan