Monday, July 15, 2013

Balasan Durhaka...

Kannnn Tajukk??

Citernya uollss, sambal tempe ikan bilis akak tu dah habes dikejekan anak dgn laki akak.

Pastu ikan bilis kecik2 yg akak guna tu dah habes. So akak plan nak gi Pasar Serdang la.

Pastu balik rumah akak tengok Mohd Rafi ado. Tengah terjelepuk sebab dia demam dan sakit kepala.

Dia memang gitu, kalau selsema terus tak boleh bangun.

Pahat pulak tido.

So akak cakap dengan laki akak nak gi Pasar Serdang. Mohd Rafi kata pegi dekat2 rumah je.

Akak degil kaedahnya akak gi Pasar Serdang. Beli tempe daun, borak2 dengan pakcik tu. **matila regular customer.

Beli ikan bilis. Daging. Lauk bagai.

Pastu balik.

Sekali aku nak masuk simpang. Boooommm! Keter belakang langgar keter aku.

Dah la langgar. Pastu dia lari uollsss...

Hanj sangat perangai!!

So akak pon feeling2 nak report polis tapi akak x ingat flat no keter dia sebab dia dah lari dulu.. Matila kannn??

So, akak balik dengan harapan tak kena marah sebab laki akak kan garang uolllss.

Pastu akak bgtau dia accident, dia tengok keter pastu terus sound, 'Tu la deraka lagi dengan suami'

Esoknya dia repair sendiri bumper belakang yang senget kena langgar tu. Akak ingat kena beratus, rupanya RM70 sahajork sebab dia repair sendiri.

Jimat NCB insurance akak dan duit akak. Tak perlu nk claim2 insurance bagai.

Ha tu dia pengajaran.

1 comment:

ummu aufa said...

Akak...zalimnye org yg langgar kete aksk tu.huhu..irresponsible..naseb baik suami akak pandai baiki.untung! ;)

iklan