Wednesday, June 19, 2013

Hormon Imbalance....

Uollss...dulu bulan 10 tahun lepas kan tiba2 akak x period 3 bulan kann?

Tapi lepas makan ravimed 5 hari berturut2 lepas 5 hari dia keluar period.

Lepas tu every month period akak keluar mcm biasa.

Pastu bulan 4 ni jadi lagi ye uollss..

So Doctor bagi akak Ravimed lagi makan 5 hari berturut2. Sepatutnya dalam masa seminggu period akan keluar.

Tapi ni dah lebih seminggu tak keluar juga.

So Doc advise suruh tunggu sebab ravimed tu tak boleh makan 2 kali sebab agak kuat jugak ubat hormon tu.
Kalau dalam masa sebulan tak keluar jugak dia akan bagi surat jumpa pakar. Nanti pakar akan inject bagi keluar darah...

Doctor kata sebab hormon tak balance... Dia kata jangan stress.. Akak tak stress pon uolllss howw??

Akak stress dengan mara je sekarang nih! Heh??

Ok la..sapa2 yang pernah jadi mcm akak ni please la bgtau solutionnya.

No comments:

iklan