Sunday, June 16, 2013

Tension emak!

Yess... Akak tension.

Sebab nk kena cari sv baru kat uni Top 100 kononnya. Tak cari Mara kata x dpt lah Loan. XDE KONSEP RAYUAN2 KAEDAHNYA.

Igt senang sgt ke nk cr sv?
Ni aku email sv haramm x reply. Ada yg dah penuh.
Pastu project semua tak kena dengan citarasa emak.

Yela uollss...buat research 4 tahun kalau buat benda yang tak minat haruss lah kang malas2..

Emak dah x koser nk fikir. Kalau diorg rasa nk bg kang bg lah. Bagi aku project n sv yg aku nk buat kat Sussex adelah yg akak suka.

Lantaklah dpt ke x loan. Koser dah nk layan.

1 comment:

haidar said...

Sabar ye kak

All the best =)

iklan