Thursday, March 28, 2013

Me and me

Since last week lepas baik demam akak jadi malasss... Matila asik entry malas je kannn?

Ni tat org baru siap berapa balang. Inti dah lama aku buat. Time nk gulung tat malas puiler.

Nak citer tiap kali aku buat tat Pahat duduk kat depan dulang tu. Dia duduk tunggu kat situ sampai aku bagi tat. Bila dah bagi nanti dia dtg pulak lagi mintak lagi. Sampai tat kau habes. PITAMMMM emak nak buat lagik. At the end akak nyorokkan dalam bilik.

Aritu ada aku buat creampuff utk customer. Kebetulan akak buat cukup2 je. Dia tunggu jugak tepi dulang tu sambil cakap

'nak...'
Sambil tadah tangan.

Aiyooo sedih emak tau. Tapi emak x boleh bagi sbb mmg buat cukup2 je utk customer. Pastu
Emak pon cakap.

'ibu buat cukup2 je. Esok ibu buat utk Pahat eh?'

Dia still mintak creampuff tu tunggu tepi dulang. Alahai nak oiii.... Ibu kau nak buat lagi telur dah abes.

Last2 akak bagi dia kueh Pau uolllss... Dia happy amek makan kat depan.

Dah tu emak janji2 palsu sampai hari ni x buat creampuff Pahat. Keji sangatt emak kau!

Ni pon kat rumah ada stok choc chip emak nyorokkan jugak. Aku bagi 3 biji sekali. Kalau hadapkan nanti memang xnk minum susu xnk makan nasik. Calciyum jangan cakap sanggup dia tunggu depan fridge tu sampai orang bagi. So since kitorg ni batuk2 stok calciyum akak x beli.

Kalau akak buat kek kan trim atas kek utk ratakan. Dia tunggu jugak depan tu. Nanti kek lebih2 trim tu dia makan la. Akak bukan apa nak buatkan semata2 sebijik kek utk Pahat mmg x berbaloi. Nanti membazer xde sapa nk abeskan. Dulu akak pernah jugak feeling2 buat dah tu xde org makan. Membazer sgt...

Kesimpulannya customer tetap emak ialah Pahat.


No comments:

iklan