Monday, March 25, 2013

I can be pemalas!

Akak kalau tengah tido tak payah la korang call memang mampos aku tak angkat.

And kalau mood aku baik baru aku return call.

Selebihnya aku biar je.

Yess. Akak malas angkat phone and malas return call.

Tapi kalau whatsapp or msg akak reply.

Akak tengok2 mood and orang yang call ittewww... Kalau orang yang akak rajin layan akak angkat lah.

Kalau ala2 no tak penting koser haku nak angkat.

Lebih2 lg no takde dalam phone book lagi lah uolllsss..

Minggu ni laki akak dah start x kerja. Tapi ada motor orang kat rumah tu nak kena repair. So sekarang ni dia buat kerja kat rumah je la. Maksud akak dia repair moto orang kat rumah ja. At least ada jugak income sikit2 walaupon x banyak ha..

CD Owner suruh aku masuk bersamamu. Keji sangatt!... Nanti student2 emak tengok koserr tauu...

Buat malu jah!

Ok uolllss akak tinggalkan dengan gambar Pahat main lori dan basikal serentak.

Kreatippp tak?? Kalau pasal menjahanamkan barang memang no 1.

2 comments:

Puan Jiha said...

iolls pon malas nak angkat call sekarang ni

monstorious wife said...

Tu la. Lebih2 lagi malas nak layan org insuran atau credit card.

iklan