Sunday, March 31, 2013

If only.

Weekend korang buat apa?
Akak duduk rumah sahajork.
Yela uollss kan Mohd Rafi dah x kerja. Then budget semua kena la cut.

Kena la berjimat cermat termasuk minyak keter. Kang kalo jalan2 kena isi minyak keter pulak kannn?

Hari2 memang makan kat rumah sahajork. Dulu bolehla ujung mggu gi makan sedap2. Haha. Sekarang dok rumah makan apa yang ada. Nak pegi mana2 pon pikir kang kena isi minyak pulak. Gaji akak memang biasala cukup2 sahajork utk pegi balik kerja. Hoi...aku nak beli ketam dengan udang nak masak pon fikir 2 kali sebab mahal uolllss..

Tapi xpelah. Mungkin ada hikmah yang kita tak tau kan...kan...kan?

Susah2 pon xde la aku makan kentang belah 4 mcm citer Rock OOO tu kann? Lawak gila citer tu. Makan maggi pon share 4 orang. Lawak nk mampus. Baik korang pegi tengok.

Pastu kannnn...yg nk berjimat sgt tu bukan apa. Sebab aritu bulan 2 Mohd Rafi ajak pi genting. So akak dah book hotel. Awana hotel uolllss... Rm180 per nite including breakfast. Sebab dah book lama merasa lah kau pegi jugak kannnn?
Jadi terpaksa la tepikan perbelanjaan disitu sebab dah book kaedahnya.

Rasainnnnn!

Dah. X tau lagi nak citer apa melainkan kemiskinan aku... Matilaa kannnnn??

Naik basikal tua background lagu bersamamu...

Larikkkkkk!!!

Eh. Akak lupa nak pesan. Agak2 kalau sesapa nak ajak akak pegi makan2 menggunakan perbelanjaan akak rentikan lah.. Lebih2 lagi tempat2 mahal. Jangan harap!

No comments:

iklan