Thursday, February 7, 2013

One day

Semalam akak x masak. Lalu Mohd Rafi suh cadangkan makan kat mana.

Akak ckp la. Makan soup jom!

Taknaklah boring.

Sup meletop

Asyik sop meletop je.

Mee tarik?

Taknak lah.

Nampak tak? Nampak? Aku bagi cadangan dia rejek dah tu suh aku bg cadangan. Pastu dia bising2 suh bagi cadangan lagik. Koser sangat.

Last2 call Cd Owner tanya kat Cyber ada kedai apa. Lalu dia pon x tau. Last2 makan kat Saba.

Matilahkan malam2 makan nasi arab? Dah gemok jangan salahkan org lain.

Akak order hanith lamb.
Mohd rafi order chicken kabsah dgn roti apa ntah. Tetiba menjadi tamak. Dia igt boleh habes agaknya.

Aku dah agak dah roti dia x abes kan.

Esok akak start cuti sampai next week. 10 hari. Saja perabeh cuti. And akak telah pindah ke workstation baru di Lab. Berkat usaha gigih aku yg tak malu aku dapat cari PC tp dah cerai2. Monitor org lain punya. CPu ntah sapa punya aku rembat banyak video lucah dalam history. Matilaaa kena format. Keyboard kawan aku bagi baru.
Kalau tak merasa la ko tunggu 5 taun baru dapat PC. Kata department komputer komunikasi kannnnnn?? Tapi PC pon takdak.



No comments:

iklan