Monday, February 4, 2013

i'm a slave for you!

ok. despite of salary.
i feel working now is no fun.

fine
org gomen lain dpt bonus. kau nganga sahaja.
org lain naik gaji tiap2 tahun. gaji kau sampai mati tangga tu jugak sampai at one point gaji kau sama dengan kerani. and even gaji technician lagi banyak berganda2 dari kau.

when it comes to teaching tutorial. ko kena study the whole book mcm lecturer. sebab student tak paham ko hengat dia tanya sapa? student lebih suka tanya Teaching Asistant ye..

pastu nk tak nak ko kena study sbb nak kena jawab soalan student.

ada lecturwr cakap.

ala.....ajar tutorial je ponnn...senang!

abes tu ajar tutorial x payah study dulu?

sebab tu akak lagi suka ajar lab dari tutorial. preparation yang diperlukan untuk tutorial lagi banyak.

dah la kami x diberi PC. Pc kalau ada pon lebih orang jd bg la TA. At least kalau nak amek TA ramai2 providekan kelengkapan yang cukup. Takkan nk bawak laptop sendiri kot.

kadang2 ko kena buat kerja ntah hapa2.

walaucemanapon akak suka kerja kat department ni sebab collegue ok.

kalau diorg bagi gaji setimpal sikit lebih ikhlas kot org nak kerja.

No comments:

iklan