Monday, February 4, 2013

Laduree Macaron

Ha..korang pernah makan??

Akak masa study pon harammm tak pernah pegi Laduree. Harords tu pon sekali seumur hidup aku jejak sebab barang2 dalam tu mahal. Manala kau mampu nak beli kennn??

Tapi oxford street + china town tu tiap2 minggu pegi pon takpe konsepnya.

So Laduree macaron ini adelah hasil belas ikhsan kawan akak yang sangat baik hati belikan untuk akak.

Pink- Rose flavour. Ijau-Pistachio. Dark brown-Chocolate. Light brown-coffee.
Yang lain akak x berapa pasti flavour apa...Matilaa...

Rasa dia?? Akak suka chocolate. Sedapppp okeh. Yang paling least favorite rose flavour sebab rasa paki2 sket...matila..paki kan suka letak rose syrup dalam manisan diorg.

And sebelah tu nampak kotak tulisan jepun tu?? Kawan akak juga baik hati bagi akak kitkat green tea yang hanya terdapat di Jepun...
Sedapp ye...
Sapa2 pegi Jepun sila cari kitkat green tea ni.

Untungla kau walaupon kau mesken nak berjalan2 ada jugak orang yang ingat kat kau kannnn??

Thankss uolllsss!!

No comments:

iklan