Thursday, January 17, 2013

Listen to me!

Heh. Politik kann??

Selepas tersebarnya issue listen nih. Ada pulak parti2 politik yang menjadikan benda ni issue. Siap datang rumah student B ni datang melawat katanya.

Tak kurang jugak yang mengAgung2 kan si Student B ni (malas nk type nama penuh nanti orang gugle). Kerana lantang bersuara dan berani menegakkan keadilan??

What you believe itu suka hati korang lah.

Tapi...PERLUKAH kau bergaduh di FACEBOOK??

PERLUKAH nak berbalas komen sampai beratus2 di FACEBOOK??

Akak kalau nak carot pon ala2 2 3 komen jah akak letak. Lepastu koser haku nak layan. Lantak lah kau terjun dengan labu2 nya.

Perlu ka kau nk bergaduh pemimpin ni tak betul.. Pemimpin parti lagi satu pon tak betul.

Pastu bergaduh masing2. Bongok gila!

Akak rasa undi sekarang bukan lagi rahsia. Undi masing2 dah tau kat facebook. Dah tak payah buat PRU. LEtak je vote guna like kat FB.. Matilaaaa...

Ni lagi satu kes yang haku angin.

Semalam ada la sorang bapa kepada 6 anak ni accident. So depa ni pakat2 mintak derma. Depa bgtau dia ni peserta KL112 tu.

Ada pulak mamat sorang ni tulis kat situ.

Padan muka. Takde susah cari susah. Aku nak tengok pemimpin yang korang agung2kan sangat tu buat apa dengan kes mcm ni.

Heloooooooo!! kalau ko x nak derma. Jangan lah derma. Jangan la tulis komen bukan2 menyakitkan hati orang. Abang tu tengah koma kot.. Lantak lah dia siapa, bukannya kalau kau derma pahala ikut parti politik mana kau undi.

Lagipon bukannya abang tu accident masa dia tengah berhimpun kat KL112 tu. Dia accident kat Termerloh kot...

Korang ni dah obsess sangat dengan politik dah tak dapat bezakan mana politik mana agama??

Nak derma tu derma lah. Kalau tak nak, duduk diam2. Jangan nak komen bukan2.



No comments:

iklan