Monday, January 14, 2013

Hoyeah!! Laki akak dah balik!!

Laki akak balik Ahad pagi uolllsss..

Pastu barang2 dia bawak dari indon kena tax. Kat airport Jakarta kena tax. LCCT pon kena tax. Rasainnnnn!!

Lenkali shipping jah semua!

Souvenir yg dia bawak balik adelah 10 kotak teh sosro. Bolehhhh??

Pastu belikan Pahat baju melayu. Nak raya kahh???

Pastu belikan akak jubah bling-bling color purple tapi singkat!!!

Belikan kebaya hijau. Kebaya tu chantek lah. Kain tak boleh sarung!!! Kain dia kecik. Tapi baju dia besar. Motippppp???

Pitammmm!!

Ni gambar berjalan2 di Shaftbury Cyberjaya. Tak banyak kedai bukak. So makan kat Yati ayam percik jah.

Makanan dia biasa2 je. Takde lah sedap gila atau tak sedap sangat. Bolehla di telan.

Lepas tu pegi taman permainan bawak Pahat. Then round naik motor 1 taman.

Hari bersama Apak kata Mohd Rafi. Koser sangat!


2 comments:

sha said...

seriesly aku nak gelak guling2. wahaha.
org lelaki kan mmg x pandai beli souvenir so kalo hubby or adik aku gi memana mmg x penah berharap la dia beli benda yg best2. ahaks

monstorious wife said...

Memang pon Sha. Pasrah je la kalau sourvenir ntah hapa2.

iklan