Thursday, December 13, 2012

Mee Kari Ketam KL

Suatu hari yang hening Mohd Rafi balik rumah dengan gembira bagitau akak,

'Yang, td i baca paper ada mee kari ketam. I ada amek alamat dia. U cr la kat internet'

Sebagai isteri yang gigih akak pon google.

Jumpa la Mee Kari Ketam Kuala Lumpur, ada 2 branch, 1 kat KL 1 lg kat Shah Alam.

So, ahad lepas dengan hujan lebat dan petir sabung menyabung kami anak beranak gigih pegi Shah Alam nak makan Mee Kari Ketam.

Alhamdulillah, Sampai Shah Alam hujan lite2 sahajork.

Tu Harga sekali ada kat menu tu.

Kitorg order Mee Kari Ketam saiz biasa.

Nampak macam sedap kan? kan? kan?

Tapi x sedap pon uolllssss... Kesimpulannya akak x kan datang lagi lah.

Harga dia not bad la RM8 semangkuk. Tapi harus di ingattt...saiz keta tu x lah besar mana. Lebih kurang lebar dia 2inci. Kalau ikut akak itu adelah saiz kecil.

Ketam juga tak fresh. Mohd Rafi tolak kat akak makan ketam dia. Sebab nanti hidung dia gatal2.

Kari dia terlalu bland. I can do better than that.

So. Not recommended!

Baik masak sendiri uolllsssss.

3 comments:

DeLancrettLurpak said...

Aku dah baca banyak review, havoc sahaja lebih, tak sedap katanya.. buat sendiri sahajork, puas hati..

monstorious wife said...

Betul uollss....aku igtkan masuk paper hari2 sedap ke apa.. rupanya x sedap ya..
Cik sha, mee kari kat mardi lg sedap yaa

aZr|n said...

promo ja lebih kot.

iklan