Wednesday, October 3, 2012

Update...sentap ke tak dapat bonus??

Hahaha..akak tidak lah paham dengan orang2 yang pertikaikan goverment dapat bonus 1.5 bulan ini uollsss..

Akak dengan Mohd Rafi tidak lah dapat bonus tapi akak sentap2 gitu je lah tapi xde la pertikaikan kenapa gov dapat bonus mereka2 yang kerja swasta tak dapat.

Hey! Akak kerja gov as Teaching Asistant nih x dapat bonus hokeh!

Mohd Rafi tu kerja pomen ado dia kesah Gov dapat bonus dia tak dapat bonus??

Aiyoooo...bonus masing2 mintak la kat company masing2 uollss.. kalau nak bonus banyak sila lah cari kerja oil and gas. Merasa bonus kau berbulan2..

Yang dapat bonus tu rezeki dia. Yang tak dapat bonus tu pegi la bodek boss masing2.

Banyak lagi company private lain yang bagi bonus berkepuk2 tapi senyap saja. Time gov dapat bonus mula la masing2 menggelabah.

Akak malas nak ulas lanjut. Karang sebab perkara bodoh macam ni tiba2 issue politik keluar sambil memaki2... Hellooooo?? Perlu ka pasal bonus jah sibuk nak gaduh maki2 kat faceboook????

Bodoh sangat!

Last sekali akak letak gambar pahat. ***tetiba keluar tajuk. Clust hakak!!





Tu la aktiviti masa lapang dia. Punggah bakul mainan. Masukkan kepala dalam bakul pastu merempit atas lori.
Pahat dah hitam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dah. Yang lain tu jangan sentap2 sangat tak dapat bonus...(**akak pon sentap juga lite2).. pi isi borang mintak kerja kat petronas kalau nak bonus+gaji banyak.

2 comments:

mrs zach said...

ha'ah. gov bagi 1.5 ok laa tu. dah duduk dediam sambil update resume hantar ke petronas rapid pengerang yang katanya nak pakai ramai org. tak pun legoland. ahaks. tapi nyampah laa..petronas kekwat, nak budak yg pointer tinggi. mcm la yg pointer tinggi ni praktikal hebat..

monstorious wife said...

Iols nak apply jd admin kerani sahajok kat petrpnas pengerang. Boleh duduk sening. Rumah pon free x pyh sewa.

iklan