Wednesday, October 3, 2012

Down town Mines

ala... satu hari akak feeling2 nk beli dress ala2 poplook katanya kat downtown berlambak.

Maka akak pon terpedaya lalu ajak Mohd Rafi.

Mohd Rafi ok jah. Dia mmg suka pi down town pon.

Sbb malas nk pi cheras. kitorang pi downtown Mines sahajork. Akak pon x tau apa nama dia sebenarnya. Tapi akak panggil downtown Mines sbb dekat dengan Mines lah.

Sampai sana laki akak bagi rm100 suh beli baju. Akak pon happy lah. Bukan selalu laki akak bg duet beli baju. Ye la akak kena sedar diri gaji dia bukan banyak mana. Dia bayar duit sewa rumah akak dah bersyukur.
tu dia.. belum sampai rumah dah bukak mainan susun dalak kereta
Kedai mmg berlambak2 ye kat sana. Akak rasa mcm lagi besar dari cheras.

Tapi kan... Banyak kedai jual barang yang sama.

Koser sangat tau. Akak pegi round  2 pusingan nan hado baju2 menarik.

Tudung pon biasa2 sahajok! Dah la jual tudung halfmoon ala2 radiusite tu mahal nak mampos.

Lagi best baazar upm tu ye. Dress banyak. Tudung murah dan chantek.
Tudung half moon kat baazar upm jual rm60+ jah. Kat downtown tu rm75.

Koser hakak!!

La st2 akak beli baju Pahat yang banyak. Dan juga cover note.


Duet rm100. Akak simpan untuk next baazar upm seterusnya. hahaaha.

Jadi barang yang di beli. kereta mainan Pahat. Asal pegi kedai ada je nak pau keter.
Bapak dia layan sangt. Kalau dengan aku jangan harap ye.. Lebih baik aku beli roti makan.


2 comments:

cik keboom said...

mahal kah uols cover note itew...
iols beli kt melaka kat jonker walk gmbar hello kitty** bajet bdk2skolah hhaah..RM49.00...tp smpai skang tk pakai lg malu keadahnya...kang kena kutuk kat opis...motippp beli hello kitty pun tk tau...

monstorious wife said...

Iols beli yg cover belakang tu jah. Rm15 sahajork. Dulu guna cover yg mcm buku tu annoying lah. Tu yg tkr.
Mai la add whatsapp iolsss

iklan