Wednesday, October 10, 2012

i love 3 in 1 cardigan!

Helloooooo... jangan maki akak ye sekiranya akak mencapup lagi di sini.

Akak terpaksa jaga Pahat. Baysitter tiba2 msg nak cuti anak dia saket. So akak balik rumah lah jaga Pahat. Nasib baik pagi xde kelas. Petang ni ada Lab x tau la nant cemana btah haku kena bawak Pahat masuk Lab sekali je.

Takut jahanam board MicroP yang berharga 20k ittew anak aku kerja kan.

Apak dia mcm biasa lah uolllss... Gila kerja.  Especially tengah banyak motor pending. Kat rumah ni pon ada 4 bijik x siap lagi. Pening haku tengok.

oh. Pasal dia dgn boss dia dah settle. Koser haku nak amek tau lebih lanjut. Nanti dia cakap akkk kepoh. Walaupon hakikatnya akak memang kepoh ya.

Eh. sebenarnya akak nak tunjuk cardigan akak beli murah uollsss.. Lepas tu 3 in 1. boleh Pakai pelbagai gaya. Dress maxi tu akak beli rm35. Cardigan rm30.


Gambar di ambil dekat Lab. Matilah akak paksa opismate amikkan sementara tggu student dtg.

No comments:

iklan