Monday, October 8, 2012

Farhat 2nd birthday. we celebrate by went to the zoo!

Hi uollss....

Awas ya. Gambar banyak iolls koser nak pilih2..

Hakikatnya birthday Pahat adelah hari ini. 8/10.

Tapi akak saja bawak dia pi Zoo semalam sebagai hadiah birthday..**matila emak mesken. Mampoo bawak pi Zoo sahajork.

Kitorang pegi zoo Melaka ya sebab Zoo KL mahal!!

So saksikan je lah gambar yg banyak. Semua gambar di ambil dari Note hakak.

Di kandang Zirafah. Kesian kak tengok zebra tu sorang2 kat situ xde kawan.

DI kandang seladang **kot nama dia

Mula2 ingatkan nak naik kuda tapi ramai pulak orang tunggu turn. Cancel.


Tengok burung

Tengok apa ntah kat atas

Burung apa ntah tak tau nama...

Penyayang sangat Apak kau siap lap2 peluh anak.

Sapa la tukang amek gambar akak x senonoh macam nih. Keji sangat.





Ni Pahat dah penat berjalan. Tu yang dia duk bukak selipar dia.

So Apak lah kena dukung.

Buaya pemalas!...**larikk


Tengah tengok buaya yang tak bergerak


Kura2 batu tu jugak kau suka.

Ni dah penat ye.. Dia penat jalan dia duduk kat tepi jalan tu.

Jadi Apak lah kena dukung balik. Suka la tu.
Clust akak, tiap2 tahun bawak Pahat pegi Zoo kannnn??

Kali ni akak x naik tram uollss... Akak gigih jalan kaki pusing keliling zoo tuh. Pahat pon jalan jugak. Tapi half way dia dah penat. Dia duduk tepi jalan. Tu yang Apak kena dukung.

Bila Apak dah x larat dukung. Emak pulak kena dukung.

Bila lalu kedai2 jual sourvenir cepat2 kena bawak lari ya. Kalau tak mau dia sibuk nak barang2 kat situ.

Anyway, we had fun yesterday! Lepas balik dari zoo akak pegi Klebang pulak. Next entry akak citer.

Nanti korang maki akak gambar banyak sangat...**maila feeling2 popular. Kau ado?

Balik rumah ingatkan nak ajak Mohd Rafi pegi beli barang kat Pasar borong. Tapi Mohd Rafi dah penat. Gara2 dukung budak kepenatan berjalan dalam zoo tuh.

Akak pon penat hokeh tawaf 1 zoo.

Kek pon x buat untuk Pahat. Mohd Rafi dah perli2 akak. Boleh gituuuuu?

No comments:

iklan