Tuesday, September 18, 2012

This is so ME!!

First of all, semalam adalah birthday Pahat ikut bulan islam iaitu 1 Zulkaedah.

Pahat lahir pada pagi jumaat yang barakah pukul 2 pagi. Moga2 Pahat menjadi seorang muslim yang beriman bila besar.

Akak mula2 nak buat cake. Pastu tak jadi sebab Mohd Rafi takde. Lagipon bulan lepas kan gaji awal. Pastu nak menunggu gaji bulan 9 rasanya tenat jah. Akak memang tak suka ye gaji2 awal nih sebab nanti mesti akak pakai dulu. Merasa lah!

So, insyaAllah lepas gaji kang akak ingat nak buat cake+ masak2 sikit.

Pahat dah pandai ikut akak solat. Ajak dia solat nanti dia diri kat sebelah ikut sujud duduk semua. Tapi dia tak reti ruku', dia teros sujud jah. Bolehhh?? Pandai pulak baca doa lepas semayang sambil amin kan. Dia baca doa dalam bahasa dia lah ye.

Semalam dia pandai pakai seluar sendiri. Syabas pahat!. Tapi nan hado cakap lagik. Pening kepala emak!

Eh...akak sebenarnya nak attach gambar nih:

Korang darah apa?

Akak darah AB ye.. sebab tu akak pemalas.

Bolehhh??

1 comment:

ummu aufa said...

Haha, saya darah B..patutla sy belaja ikot mood..heee..wat keje umah pon ikot mood~~~

Syabas Pahat dah pandai berdikari=) Pahat advance dlm Language acquisition, nt sat g bile dah start production, pening akak melayan kang pot pet3 pahat.hehe..

iklan