Saturday, September 15, 2012

Cough..ohok..ohok!

Hi uolllsss... Biasa la kan sakit tekak akan diikuti dengan selsema dan disudahi oleh batuk kokol.

I dont like batuk.

Doctor pulak bagi ubat batuk yang drowsy. Akak mintak non drowsy dah habes katanya.

Dia pesan jangan drive.

Pastu akak kata. Cemana nak buat keje kat opis kalau mabuk begitu?

Last2. Akak makan malam sahajork.

Yela uollls ubat batuk tu akak dh try makan time office hour. Ya ampunnnn gila punya mabuk seharian aku terlepuk je. Doc tu kata effect kat orang lain2. Dia kata dia makan x mabuk sangat. Akak makan mcm high makan dadah pulak..

Kawan akak pon batuk2 jugak since dia pon x nk mabuk time kerja dia pon makan time malam je. Sudahnya seminggu tak baik2 lagi batuknya.

Musim lah kot.

No comments:

iklan