Tuesday, August 28, 2012

Wassup! Wassup!

Ok. Akak bimbo.

Whatsup kena add guna phone number kann??

So ni no akak.

0182807586

Utk whatsup atau messenger2 yang sewaktu dengannya.
Kalau call akak tak angkat jangan sentap..

Nak call sila atau sms sila guna no maxis akak.

BTW, mungkin ada orang nak tau harga Note sekarang adelah rm1850. Mana tau ada orang nak survey2 beli ke... Ni harga kat The Mines. Akak malas lah nak survey tempat lain. Lagipon akak masa tu dah kemaruk nak berhenpon baru...**Matila kannnn.

Kalau beli package sekali dengan line telefon mungkin dapat lagi murah. Tapi sebab bercontract 2 tahun tu yang akak cancel amek pacakage.

Sekarang akak guna prepaid broadband sahajork. Mula2 nak beli s3 pastu kenapa ntah akak tiba2 kena rasuk kat kedai tu pi beli Note pulak..

Note pon note lah...Rezeki juga.

Kalau tak gunala henpon berskrin ijau yang dah retak2 tuh. Nak amek gambar cake pon tak boleh.

Instagram akak malas nak register. Kang banyak2 sangat apps bukan2 dalam ni bukan aku guna.

Sekian sahaja. Sila add saya sebab akak malas nak transfer no phone sekalian.

3 comments:

cik keboom said...

iols pun dh pakai note uols...br jer berkecimpung terjebak..
duk tgk s3...last2 iols tgk note lg hebat...hahha....
jom kita whatsapp

** eh uolss semak jah 10 kali iols duk taip ayat belit2 bwh nh haaa...
susah giler nk komen huhu

CHOCOLATE KIDZ said...

Mahalnyee.. s3 skrg 1700, note 1600

monstorious wife said...

cik kebomm : Mai add iolss.. iols xda no phone uolls nak add

Chocolate kidz : ada aritu tanya note ada juga harga2 mcm tu tap AP la.. rosak kang sia2 sahajork.

Lagipon sudah ku beli pong..

iklan