Wednesday, August 29, 2012

Nak 1 pliss!!

Hai uollss...

Akak dok gatal2 bukak website sekalian. Akak pon baju je discover website poplook. Akak feeling2 nak pakai dress tapi akak confident kena kutuk dengan laki akak.

Dia kan kuat komplen apa akak pakai.

Akak suka lah dress nih.

Tapiiiii....alkisah nya. Akak yang bijak pandai sudah masukkan semua duet berjoli katak kedalam ASD Pahat.

Eh aku sebenarnya nak masukkan dalam ASB aku. Tapi buku ntah mana hilang masukkan la dalam ASD Pahat.

Jadi. Duet yang tinggal cukup2 bulan sahajork tidaklah boleh ku nak berbelanja.
Kebetulan pulak lepas 3 hari masukkan duet tiba2 kereta bunyi2. Bila Mohd Rafi check rupa2nya drive shaft kena tukar.

Hellooo...sah2 akak baru ja masukkan dalam ASD takkan nak keluarkan kannnn??

So, akak pose2 tak da duet sahajork. Jadi pakai duet laki akak lah.

Pastu tiba2 dapat call dari BFF Mohd Rafi dia nak kawen bulan 9 kat Ganu.

Since dia dah janji nak pegi sejak dari dulu. Jadi kena la pegi. Lagipon kawan baik + banyak tolong dia dulu.

So cancel lah project Mohd Rafi nak amek henpon baru.. Hahaha...Padan muka dia..

Sebelum puasa tu kan dia dapat banyak project repair motor orang kat rumah. Tu yang ada rezeki lebih sikit. Alhamdulilllaahhhh..
Merasa jugak akak duet raya laki akak bagi tahun nih.. Muahahaha.. Tapi duet raya tu pusing balik kat Pahat pulak. Bolehhhh??

Lepas tu pulak...akak yang bijak pandai telah pon membeli voucher ke Langkawi untuk 29.9 inihhhh... Book bulan 7 aritu uollss... Tak expect kawan dia tu tiba2 nak kawen bulan 9.

Mungkin kena let go kot voucher tuh sebab kalau pegi pon lagi banyak perbelanjaan dengan ticket flight lagik. Sewa keter lagik. Nak shopping choklat lagik..

Ni kang aku citer macam nih tetiba ada orang komen duet tak bersih kannnn?? **matila akak sengaja carik pasal... **matilah dah tak boleh nak komen sesuka hati kennnnn??

4 comments:

zFiELa FewRinA said...

bak mai voucher lankawi tueh.. brape rm?

monstorious wife said...

Betul ka nak? nnti iols tanyakan agent tu boleh tukar tak.

mrs zach said...

kah kah kah..matilaa merempan org tu nak komen juga..

ummu aufa said...

waaa..bestnya nak mai Ganu ker? leh pahat jalan2 lagik. Rezeki bulan pose akak kan, alhamdulillah=) dapat gak menyimpan.best la^^ takpe, lenkali leh melancong lagik.

iklan