Wednesday, August 1, 2012

Meroyan tengok citer korea..

Tu diah kannnnn.. akak kan free kat opis, kalau akak bawak oven buat kueh dah siap 100 balang agaknya.

So dari akak boring2 dan berebut TV kat rumah nak tengok citer Korea Mohd Rafi bising 24jam korea katanya. Akak pon tengok lah citer nih kat opis.


Synopsis kat sini: akak koser nak copy paste.
http://asianwiki.com/Phantom_(Korean_Drama)

Pastukan opis akak nih block utube kaedahnya. Tapi akak tengok kat:

kimchidramas.net

dia tak block pon...muaahahahahahahahahaha

Akak geram je tengok Jo Yung Min tu PUAKA sangat jahatnya.

Tension hakak.

Drama ni sampai episode 20, tapi subtitle baru sampai 18. Merasa lah tunggu lagi 2 episode.



3 comments:

Anonymous said...

Ish halal sungguh gaji kau...especially bulan2 berkat ni.

monstorious wife said...

dah tu ko nak suruh aku buat apa kat opis? kira kertas?? Heloooo dah takde keje kat opis, nak suruh aku kira kertas pastu tido??
komen ikut otak boleh tak?

Jo Yung Min said...

*likes*

iklan