Tuesday, August 7, 2012

Kueh raya!! Kueh Raya!!


Kueh raya dah 3/4 siap. Sapa2 nak amek minggu ni silalah bgtau akak awal2 supaya akak boleh siap pack kan kueh uolls.
Eh, kecuali tat gulung belum berapa nak siap. Tiba2 jem nenas tak cukup jadi kena la tunggu sikit sebab proses buat jem ittew lama.

Akak utamakan orang2 yang jauh dulu ye untuk amek. Kalau area2 putrajaya tu next week pon boleh kan? kan? kan?

Ini pon uollsss ada lagik orang2 message akak nak order kueh dan kek bagai... akak boleh cakap hanya lah, kalau sempat baru akak amek. kalau tidak, mintak maaf banyak2 uolllsss..

Ini pon tak siap lagik ada hati nak amek last2 minit order khennnn??? akak baru feeling2 tahun ni nak rehat awal okeh.

2 comments:

mama aufa said...

waah..bestnya^^ tak sabar nak g amik.hehe,tapi nina boleh g amik next week dalam 14hb sbb husband kate minggu ni die bz..kebetulan lagi 14hb tu nak g hantar coklat2 kat Kajang.Boleh kan?nt nina msj akak.

p/s-Pahat tak kacau ek kueh yang akak susun tu?Kalo aufa memang pantang tengok susun2.hihi

monstorious wife said...

ok.. boleh je. Tak kacau hapanya letak dalam bilik berkunci, kalau tak habes la kueh2 tu dia makan.

iklan