Wednesday, August 8, 2012

Akak sentap Bonus tak dapat..

Hai uolllssss..

Uollsss semua yg keje gov atau badan berkanun boleh la check akaun masing esok dapat bonus 1/2 bulan gaji.

Disebabkan akak Teaching Assistant merangkap kontrak, U*M tak bagi akak bonus.

Tapi kan bila akak check pekeliling kata kontrak dan sambilan pon dapat bonus hokeh..

Tapi akak call pendaftar kata kena tunggu mesyuarat dulu. Eh?? Motippppp???

Akak terus sentap tak nak keje lagik..**matilakan tetiba?

Nasib baik lah akak bermati-matian buat kueh raya, dapat jugak duet simpan.

Tapi cancel lah nak beli henpon baru. Pakai henpon buruk je sudah!!

Mood SENTAP SEDIH DAN KEJIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

pekerja gomen terkacak said...

aku kontrak 9 tahun, mmg dapat bonus.

Anonymous said...

aku pun. walaupun keje tak sampai BERAPE BULAN pun dapat pro-rata bonus

Anonymous said...

aku dpt bonus.. Alhamdulillah

snogurt said...

Yarhamkallah

iklan