Friday, July 20, 2012

Persiapan


Nampak tak? akak dah turunkan dahiklan kueh raya? Akak dah tak terima order dah untuk blog. Mula2 ingatkan nak buat sikit je tahun ni dalam 100 balang je ke, tup tup terbanyak pulak okeh. 


Weh?? Apesal blogspot aku nih mcm bangang harini? punya la susah nak edit. Hampir2 akak mencarut, nasib baik esok baru puasa.

   Ni pembuatan jem nenas. Merengsa uolls nak kopek nenas, paling tension nak kopek nenas lah. Yang ni guna nenas madu, sebab masa tu nenas moris habes stok kat pasar borong tu, jadi terpaksa la akak guna nenas madu. Sapa2 yang bertuah tu dapat la jem nenas madu dalam tat dia.

Eh, vavik sangatlah blogspot nih tak boleh nak edit salah type. Nasib lah kannn?? Apesal keji sangat nih kan?? Ke akak yang keji tak reti uollsss??



A



No comments:

iklan