Thursday, July 19, 2012

Kueh Raya Ilots 2012

Gigih akak pinjam DLSR fiza semata2 nak buat photoshoot cookies raya 2012.

Dah boleh start order sekarang. Last due date adelah 22 Julai (hari ke 2 puasa). Unless ada kosong lagi baru akak bukak order. Bare in mind, order2 tahun nih adelah limited, first come first serve, kalau kuota dah penuh terpaksa akak tutup.

Semua cookies guna butter ye, harap maklum. 

 Kuih2 yang ada tahun ini sama je :


1. CRUNCHY ALMOND LONDON , RM25/ 50pcs
Almond sebijik dalam tu, tapi kadang2 almond tak sama saiz jadi terkecik sedikit biasanya akak akan bagi lebih dalam 52 ke 53 bijik. 




2. CHOCOLATE CHIP COOKIES, RM25/400gram (Seriously BEST SELLER!!)
Chocolate chip import, with almond. Satu balang biasanya ada lebih kurang 100pcs.




3. TAT GULUNG NENAS, RM25/50pcs
Melt in your mouth tart with 100% home made jam.





4. CHEESE BUTTON, RM25/55pcs
Tasty cheesy cookies.


Sapa2 yang mau order banyak akan ada diskaun. Sila message di henpon, atau PM dekat FB atau email.

ilotshikamaru@gmail.com (FB and email)

Boleh tengok dekat sini untuk review cookies. Nak order pon boleh:

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.3712173161107.197594.1178976262&type=1

Note : Sapa2 yg ada sms nak order aritu boleh tak confirmkan lagi sekali??

THANKSSS!!



2 comments:

Ina Hashim said...

salam,

self pickup je ke or boleh pos?

monstorious wife said...

self pick up je kat mana2, kalau nak pos kueh choc chip je boleh. Yang lain hancur.

iklan