Friday, July 20, 2012

Ucapan Ramadhan

Selamat berpuasa kepada semua kawan2 blog dan juga rakan2 surrey yang suka silent reader. Rakan2 se uitm juga.

Semoga Ramadhan kali ini membawa Barakah dan juga Rezeki untuk semua.

Jangan lupa banyakkan amalan dan juga bersedekah dibulan barakah ini.

Juga meminta maaf sekiranya ada sesapa boring, sentap dan juga annoying dengan akak yang chantek nih.

Juga sesapa yang dengki dengan rezeki yang Allah bagi tu rajin2 lah berusaha. Kalau dengki mendengki tu Allah tak bagi rezeki pon kat kau melainkan kau berusaha sama. Akak tengok orang yang kau dengki tu rezekinya makin banyak kau je yang saket hati sorang2.. kannnn???

Akak akan cuba buat kueh uolls semua cepat2.

Malam ni  nak stock up lauk2 dalam fridge. Esok buat jem nenas dan pegi beli barang2 untuk buat kueh, terpaksa tambah tiba2 order banyak.

Terima kasih semua yang order lagi kueh tahun ini. Alhamdulillahh masih ada rezeki di tahun ini.


2 comments:

Dilla said...

Saya ler tu yang jadik silent reader ;p. selamat berpuasa Ilot.

monstorious wife said...

Selamat berpuasa Dilla. Have fun in surrey!

iklan