Thursday, May 24, 2012

OH! my English!!

Uolls, akak ado IELTS test sabtu innnieww.

Akak skrg study from past year question, Omaigod, soalan Reading dia susah nak mamposs.

Cemana aku nak dapat 6.5 nih?

Aritu pegi Mara, diorang kata, borang akak manual, so dia proses manual. Kena masuk meeting bagai.

Diorang settlekan yang apply online dulu, kalau ada kosong lagik baru diorang tengok borang akak.

Kalau dah penuh MERASA!! So peluang adalah tipis begitu.

Eh, lepas tu kan kawan akak ado dapat Mara jugak tapi buat ACCA lah, dia kata Mara kata tak perlu IELTS kalau Uni tak mintak? Motippp?? ya kah?

No comments:

iklan