Tuesday, May 22, 2012

Cake!

Akak nak bgtau, akak skrg nih dah tak buat delivery kecuali area putrajaya dekat2 kat rumah lepas office hour. Kalau nak suruh akak delivery tempat2 lain di waktu hari2 office hour sorry lah ye memang I tak layan.

Akak skrg kerja 8-5, dan tak boleh keluar opis suka2 hati.

Pastu kalau order dan akak tak reply maksudnya akak tak amek order tu atau tak confirmkan order tu. Sila tanya atau remind kan balik sehari sebelum.
Ni tup tup hari yang dia nak tu dia call akak tanya mana cake?
Padahal akak nan hado balas pon msg dia uolllsss...

Raya tahun nih akak tak buat sample. Sapa yg rasa2 nak order tu boleh lah mengambil risiko tanpa tasting. Lagipon tahun ni akak amek order tak banyak sebab Pahat dah nakal pengsan akak nak buat kueh sambil tepis2 tangan dia.

Dah. Selamat memasuki bulan rejab hari inih. Mari kita tingkatkan ibadah. ***gittuuuu istajah pilihan sangatsss.

p/s sebenarnya bangun pagi2 nak study tapi tiba2 aku mengadap laptop. Penyapu!

3 comments:

hOtMaMa said...

Kan uols!! akak pun sentap gak dng kastemer mcm nih... tak confirm order tup2 call ckp mak amik cake.. tak ke hakak pengsan jd nya?? aiyooo..

sha said...

order kuih raya utk jhr amik tak ilot?

monstorious wife said...

Akak lela : kannnnn???

Sha :amek insyaAllahh..

iklan