Tuesday, February 7, 2012

Termination

I decided, sementara nak dapat kerja atau dapat catering job yang boleh support hidup, akak nak terminate benda lagha yang menambahkan bil seisi rumah.

Termasuk, broadband maxis dan juga bil maxis. Lepas ni guna prepaid sajork. So sapa2 feeling2 bagi msg akak tak reply tu sila mau hengat.

Then, channel2 yang tak perlu dan mahal seperti channel sport tuh. Mohd Rafi jah yang tengok. Kesimpulannya akak amek channel yang basic RM39.90 tu jah.

Lagi apa yang aku perlu kurangkan eh??

Nak kata kurangkan makan luar memang hari2 aku masak. Kurangkan jalan2 pon memang duduk rumah je pon.

Biasala kan, orang yang takde duet haruslah fikir cemana nak carik duet. Orang yang banyak duet tengah fikir pulak cemana nak habeskan duet bulan depan gaji.. **matilaaa..

Duet simpanan akak cukup sampai bulan depan sajork.

Bulan depan lagik kalau nan ado income terpaksa lah emak jual emas Pahat... ** sorry pahat, nanti emak ganti balik.

Eh, takpe lah kan akak tulis perihal kemeskenan akak disini. Nanti bila akak dah kaya akak tak lupa diri kaedahnya.

Byeee!!

No comments:

iklan