Tuesday, February 7, 2012

Terkunci

Motippp update sejam sekali??

Kasik chance la uollss... Esok2 kang akak dah terminate broadband nih nan hado nak update bagai...

Arini akak dah bersiap2 keluar pegi rumah fiza sebab nak pegi Nilai 3 carik barang sourvenir untuk customer.

Pastu, kunci rumah Mohd Rafi bawak. Kunci lagi satu dalam kereta. Masalahnya, cemana nak bukak mangga grill rumah kannnn??

Akak call Mohd Rafi keji nak mampus dia busy tak boleh anta kunci.

Akak dah pakai tudung tau uollssss..

Akak suruh CD Owner kat cyber, tak rehat katanya... Kau mampoooo tak rehat????
Kannnnnn????

Selepas 2 jam, akak fikir2... Baru teringat yang mangga dapur guna kunci lain sikit.

Oih nasib baik boleh bukak tau... Tapi Pahat pulak tido. Tunggu dia bangun lah.

3 comments:

Anonymous said...

at least takde hutang ptptn ke..mara ke...so kalau mati tak la tersekat kat pintu syurga...errr tu pun kalau bau pintu syurga. asyik derhaka kat mat rapi je...

monstorious wife said...

Keji lah kau. Ha ah, nasib baik aku takde utang ptptipuuu

arnie said...

akak.. keje kat ne? upm gak ke? wahh.. interview kite aritu x dapat.. gagal! kite rs sbb die ade tanye dua soklan pasal eletrical.. tp dua2 kite x dpt jawab.. pasal tu la.. mslhnye kite dah ckp, kite ni electronic! keji!

iklan